Pienestä pintaviilauksesta täysremonttiin – Remonttilux tekee keittiöremontit toiveidesi mukaisesti | Pirkanmaa sekä pääkaupunkiseutu

Remonttilux hoitaa niin pienet kuin suuret keittiöremontit yksilöllisen tarpeesi pohjalta. Kaipasitpa ovien tai työtasojen asentamista tai kaapinrunkojen uusimista, toteutamme remontin ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Teemme Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla.

Aloitamme keittiöremontin ilmaisella suunnittelukäynnillä, jolloin kartoitamme keittiösi nykytilanteen sekä keskustelemme toiveistasi remontin suhteen. Suunnittelukäynnin pohjalta luomme aikataulun remontille sekä teemme kirjallisen kustannusarvion. Ammattilaisemme toteuttavat keittiöremontin tyylikkyydestä, ergonomisuudesta ja kokonaisuuden toimivuudesta tinkimättä.

Luotettavaa palvelua keittiöremontin jokaisessa vaiheessa

Asiakastyytyväisyys on toimintamme lähtökohta, ja tarjoamme luotettavaa palvelua keittiöremontin suunnittelutyöstä lopputarkastukseen. Keittiöremontin suunnitteluvaiheessa huomioimme kotisi yksilöllisyyden ja räätälöimme ratkaisut juuri sinulle sopiviksi. Takaamme, että voit olla työn päättyessä tyytyväinen lopputulokseen!